LET’S TALK ABOUT BOON!

 

Mijn naam is Simone en ik wil jou door gezonde voeding een topfit gevoel geven!
Het is mijn doel om je alles te leren over voeding en je te laten ervaren hoe je dit kunt toepassen binnen jouw  leefstijl. Mijn kracht is om voor een ieder een persoonlijk advies te maken en te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft.

Nadat ik in 2014 mijn sportopleiding heb afgerond en veel ervaring heb opgedaan als personal trainer wist ik al snel dat mijn interesse uit ging naar voeding. ‘Het complete plaatje vind ik belangrijk’!

Na mijn sportopleiding ben ik direct gestart met de Bacheloropleiding Voeding& Diëtetiek en heb ik in oktober 2018 de titel diëtist in ontvangst mogen nemen. Toch blijft dat ‘complete plaatje’ mij triggeren, waardoor ik voeding en sport combineer tijdens mijn werkzaamheden bij Krachtmeesters in Haarlem. Naast mijn bestaan als ZZP’er geef ik twee dagen les op het CIOS in Haarlem en zorg ik dat onze jongere generatie leert over gezonde voeding.

Een druk bestaan waarbij voeding de hoofdrol speelt, maar geloof me, dat is bij mij ook heel anders geweest. Vroeger graaide ik in alle kastjes en klom ik op het aanrecht om de snoeppot te bemachtigen die mijn moeder voor mij verstopte. Hoe heb ik de discipline opgebouwd om van gezonde voeding een gewoonte te maken? Tijd, geduld, regelmaat, doelen stellen en vooral veel ups en downs. Op zoek naar een balans is niet zo simpel als het lijkt, daar is bij mij ruim een jaar overheen gegaan. Door alle veranderingen is mijn lichaam blij, ben ik blij en zit ik bomvol energie. Hoe kan jij dit ook ervaren? Door vandaag te starten en het gewoon te doen. Kleine stapjes worden vanzelf grote stappen en uiteindelijk heb je de basis waar je altijd op terug kunt vallen.

Ik ben mijn bedrijf gestart om mensen te helpen & mijn passie over voeding met jullie te delen.
GET UP AND GO: schop onder je kont en gaan noem ik het ook wel!

Spreek ik je snel?

Liefs Boon

Reviews

Meer energie, resultaten die boven verwachting zijn én een gezonder en regelmatiger eetritme. Maar wat misschien wel het belangrijkste is, is dat ik tijdens de 8 weekse begeleiding ECHT iets heb geleerd over voeding!

Als je niet alleen wilt afvallen maar een verandering wilt in je huidige levensstijl – get up and go to Boon!

Eline Jansen

Door de fijne adviezen en begeleiding was ik na de bevalling snel weer fit, heb ik 7 maanden met plezier borstvoeding gegeven en ben ik inmiddels weer op m’n oude gewicht!

Judith Aalfs

Simone is een vriendelijk en professionele coach die écht aandacht heeft voor je doelen en wensen. Ik heb in 8 weken tijd mooie resultaten behaald dankzij het voedingsplan en de persoonlijke aandacht! Het was voor mij de stok achter de deur die ik nodig had.

Marieke Oknowski

Simone heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel ben gaan zitten. De begeleiding is écht persoonlijk en met veel zorg samengesteld. Door de 8 weekse begeleiding van Boon heb ik meer inzicht gekregen in gezonde voeding en heb ik mijn doelen snel kunnen bereiken!

Lise Moolenaar

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@boongetupandgo

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN IK ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN

Vragen of opmerkingen?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Ontvang wekelijkse de leukste nieuwtjes op gebied van voeding en lifestyle.

Neem contact op

Ik ben doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Telefonisch of via de mail
06 44 07 32 16
info@boongetupandgo.nl

Volg ons

@boongetupandgo
expand_less